Politika e Privatësisë

Mirë se vini në Politikën e Privatësisë për lojëra elektronike falas të kazinove në internet. Këtu në lojërat elektronike të kazinosë online falas, ne e marrim shumë seriozisht privatësinë tuaj. Në këtë Politikë të Privatësisë, ne do të shpjegojmë se çfarë informacioni personal mbledhim, si i përdorim dhe si i mbrojmë.

Politika e Privatësisë

Informacioni qe ne mbledhim

Ne mbledhim lloje të ndryshme informacioni nga ju kur përdorni faqen tonë të internetit. Ky informacion përfshin:

  • Informacione personale si emri, adresa e emailit dhe data e lindjes që na jepni kur regjistroheni për një llogari.
  • Informacion në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit, si p.sh. cilat faqe vizitoni dhe sa kohë kaloni në secilën faqe.
  • Informacion rreth pajisjes suaj, si adresa IP dhe lloji i shfletuesit.

Si i përdorim informacionet e tua

Ne përdorim informacionin tuaj personal për t'ju ofruar një përvojë të personalizuar dhe të këndshme në faqen tonë të internetit. Kjo perfshin:

  • Ju dërgojmë oferta promocionale dhe përditësime rreth shërbimeve tona.
  • Përmirësimi i faqes sonë të internetit dhe shërbimit ndaj klientit.
  • Duke ju ofruar mbështetje për klientët.

Ne kurrë nuk do të shesim ose ndajmë informacionin tuaj personal me palët e treta pa pëlqimin tuaj të qartë, përveçse kur kërkohet me ligj ose për të mbrojtur të drejtat ose pronën tonë.

Cookies

Ne përdorim cookie për të gjurmuar përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit dhe për të personalizuar përvojën tuaj. Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në pajisjen tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit. Ne përdorim të dyja kukitë e sesionit, të cilat skadojnë kur mbyllni shfletuesin tuaj, dhe kukitë e vazhdueshme, të cilat mbeten në pajisjen tuaj derisa të skadojnë ose t'i fshini ato.

Ju mund të çaktivizoni cookies në cilësimet e shfletuesit tuaj, por kjo mund të ndikojë në aftësinë tuaj për të përdorur disa veçori të faqes sonë të internetit.

Siguri

Ne e marrim seriozisht sigurinë e informacionit tuaj personal dhe marrim masa të arsyeshme për ta mbrojtur atë nga aksesi, zbulimi ose përdorimi i paautorizuar. Ne përdorim kriptim të standardeve të industrisë për të siguruar informacionin tuaj personal gjatë transmetimit dhe ruajmë informacionin tuaj personal në serverë të sigurt.

Megjithatë, asnjë metodë transmetimi përmes internetit ose ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt, kështu që ne nuk mund të garantojmë siguri absolute.

Privatësia e Fëmijëve

Faqja jonë e internetit nuk është e destinuar për përdorim nga fëmijët nën moshën 18 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga fëmijët nën 18 vjeç. Nëse bëhemi të vetëdijshëm se kemi mbledhur informacion personal nga një fëmijë nën 18 vjeç, ne do të ndërmarrim hapa për të fshirë informacion sa më shpejt të jetë e mundur.

Ndryshimet në këtë politikë

Ne mund ta përditësojmë këtë politikë të privatësisë herë pas here. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re në faqen tonë të internetit. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes sonë të internetit pas çdo ndryshimi në këtë politikë përbën pranimin tuaj të ndryshimeve.

Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në [email protected]. Ne jemi gjithmonë të lumtur të ndihmojmë.